woensdag 6 november 2013

Dinner Time ( 18+ )

Hij leunt tegen de tafel en kijkt naar haar rug terwijl zij bij het aanrecht bezig is met een groot mes, een snijplank en water.
Langzaam glijden zijn ogen af naar beneden waar de stof van haar kokerrok haar billen strak omspant. De ronde wellustige vormen van haar kont lachen hem uitnodigend toe en zijn vingers jeuken om ze te omvatten en zacht te kneden. De zwoele muziek die de kaarsverlichte kamer vult helpt niet echt om de kriebels ter hoogte van zijn lendenen te verdrijven, in tegendeel zelfs.
Hij nipt van zijn glas rood en maakt aanstalten om haar te gaan ‘helpen’. Precies op dat moment verlaat een hartgrondige vloek haar mond en springt ze verschrikt naar achteren.
“Oh shit, kijk nou!”
Wanneer ze zich naar hem omdraait mist hij haar van ongenoegen rollende ogen, maar pint zijn blik zich vast op de natte vlek ter hoogte van haar borst. Wat ze precies gedaan heeft weet hij niet, maar de vochtige dunne witte stof neemt in een vloeiende beweging de vorm van haar borst aan.
“Ik heb me net omgekleed”, sputtert ze, terwijl ze mismoedig haar kin op haar borst druk om de schade vast te stellen.
“Ow….”
Haar woorden stokken in haar keel als ze ziet wat hij allang gezien heeft. Haar tepel prikt parmantig door het wit heen en zelfs het donker waarmee dat prachtige knopje omkleed is, schemert door haar natte blouse heen.
Ze richt haar blik op en kijkt hem ondeugend aan.

Meer aanmoediging heeft hij niet nodig. In minder dan een ademtocht is hij bij haar en buigt zich voorover. Dwars door de stof heen zuigt hij op haar tepel, laat hij zijn hand langs de ronding van haar volle borst glijden en mompelt vragend met zijn mond vol of ze altijd kookt zonder bh aan.
“Alleen als jij komt” kreunt ze zachtjes.
Zijn hand reikt achter haar en hij laat het kommetje ervan vollopen met water. Tergend langzaam druppelt hij het vocht over haar nog droge borst en haar andere tepel richt zich net zo snel en triomfantelijk op.
Heel even houdt hij haar op een armlengte afstand en gunt zijn ogen de heerlijke aanblik die haar natte, semi-naakte borsten en harde knopjes hem door de stof heen bieden, voordat hij de knoopjes van haar blouse 1 voor 1 losmaakt en hij haar beide borsten in al hun pure schoonheid bewondert.
Honger heeft hij!
Met een diepe wellustige kreun valt hij aan op het heerlijks wat ze hem biedt en zuigt beide tepels zijn mond binnen terwijl hij haar borsten bij elkaar duwt.
Geile geluidjes wellen op uit haar keel en hij voelt hoe ze haar heupen ritmisch tegen zijn jeans –die nauwelijks voldoet in het verhullen van zijn hardheid- aanschurkt.
Bijna met tegenzin laat hij beide borsten los en laat hij zijn handen de vrije teugel in het zoeken naar wat hem eerder die avond al zo opwond. Zonder protest laat ze hem haar strakke rok over haar heupen omhoog schuiven en zucht van genot als zijn handen eindelijk haar billen vinden. Even dwalen ze rond op zoek naar een kanten kleinood, maar zodra hij haar onderdrukte lachje hoort, staakt hij zijn zoektocht en laat zijn vingers over haar platte buik en de zijdezachte welving dwalen, alvorens te verdrinken in de natte warmte tussen haar dijen.

Ze kreunt en kust hem heet waar ze hem maar kussen kan, terwijl ook haar handen zich niet stil kunnen houden. Om haar te helpen laat hij een centimeter of wat tussen hen in komen, om haar zo de ruimte te geven zijn riem en broekknopen los te maken. Wanneer haar hand warm zijn gezwollen lid omvat suist het in zijn oren en klauwt hij zijn vingers in haar vlees. De lust golft wild door hem heen en de spanning in zijn kruis is nauwelijks te harden. Langzaam verliezen zijn handen hun grip als ze zachtjes naar beneden glijdt, ondertussen een heet spoor van kussen achterlatend. Op zijn borst, zijn navel, de haartjes op zijn onderbuik……
Even kijkt hij naar beneden, net op het moment dat zij haar ogen glimmend en geil naar hem opslaat. Hij veegt een lok uit haar verhitte gezicht als ze zachtjes fluistert: “Dinner Time”


© Rafe
4 feb 2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten